грудень - 14 - четвер

Свідчення Господа певне, – воно недосвідченого умудряє
Пс. 18,8

Якось один молодий чоловік запитав місіонера Хадсона Тейлора, який заснував християнську місію у Китаї: «Як ви можете довіряти кожному слову Біблії?» Місіонер відповів: «Збираючись в будь-яку поїздку, ви в першу чергу дивитеся розклад та не запитуєтеся, чи варто йому довіряти. Саме так я вчиняю з Біблією вже п’ятдесят років. Її накази та обітниці були надійні навіть у ті моменти, коли мені загрожувала смерть. Якщо, наприклад, Біблія говорить: «Шукайте ж найперш Царства Божого й правди Його, – а все це вам додасться», – я вчиняю відповідно. При цьому я ніколи не відчував розчарування, в якій би ситуації я не знаходився. Якщо і ви почнете так робити, тоді й у вас буде подібний досвід».

Ці прості слова, основою для проголошення яких послугував досвід довгого життя з його великою кількістю страждань та небезпечних моментів, справили глибоке враження на молоду людину.

Як можна провірити достовірність того, що говорить та чи інша людина? Лише в тому випадку, якщо в нас із цією людиною близькі стосунки. Свідчень про достовірність Біблії багато. Їх можна знайти не тільки в самому священному Писанні. Список цих свідчень віри великий: його початок був покладений ще задовго до часів служіння апостолів. Запитайте в знайомого вам віруючого, на що варто покласти свою надію. І Він допоможе вам навчитися довіряти Біблії.