грудень - 11 - вівторок

Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!
Матвія 11,28

Це – один з найвідоміших виразів Господа Ісуса Христа. Багато людей, які знають загалом мало про Біблію, чули цей вираз. Але хто б наважився зізнатися Богу, що вони є струджені та обтяжені не лише своїми людськими проблемами, але і гріхами? Більшість людей намагаються вирішити свої проблеми самі. Вони не бажають зізнатися в цьому або в чомусь іншому та сказати: «Я нещасливий».

Можливо ви людина зі зразковим веденням життя і доброю репутацією і можете втратити багато з таким визнанням. У вашому середовищі на вас розраховують, як на єдиного сильного і компетентного. Однак, всередині свого єства ви відчуваєте, що вам чогось бракує. Ви знаходитесь в хорошій компанії. Никодим, дуже шанований лідер юдеїв, колись також був такою людиною. Він переживав за свою репутацію, тому він прийшов до Ісуса вночі, щоб з Ним поспілкуватися (Івана 3,1-21). Шкода, що він не мав достатньо мужності прийти відкрито до Ісуса, але прийти під покровом ночі було краще, ніж не прийти взагалі. Його подальше життя це довело. Слідуйте за його прикладом!

Познайомтеся з Господом Ісусом читаючи Біблію. Почніть з євангелії і дочитайте Біблію до послання до Римлян.

Можливо ви стикалися з нещастям в житті і не маєте чого втратити в плані репутації. Господь Ісус помер за таких як ти і Він чекає на тебе. Стань на коліна і помолись до Нього, зізнавшись у гріхах усього свого життя. Навіть якщо ти хочеш плакати – не соромся. Вона містить повідомлення для кожного, тому що всі згрішили, «бо всі згрішили» але «виправдуються Його благодаттю» (Римлян 3,23.24).